Sorry

Jag har tyvär inte lagt upp bilderna från Flotsbro ännu för pappa måste hjälpa mig med det. Gry om du läser det här kan du ringa mig Snälla?

God natt

Ska upp tidigt imorgon. ska åka skidor /sniwbord med två kompisar, Carro och Linnea. Vi ska till Flotsbro. Kommer bli skit kul. Skriver ovh tar bilder där.

God natt på er!

Saker att göra under lovet?

  • Dem här sakerna ska jag försöka göra under lovet.

  • Åka snowboard
  • Bädda sängen varge dag
  • Åka till stallet
  • Gosa med mitt marsvin Bino
  •   
  •    
  •   


Lämnar några punkter toma i fall jag skulle komma på något mera?

Vad ska ni göra under lovet?


SNÖ!!!



Utsikten från Idre fjälls topp



Fun parken i Idre fjäll

Dem tre S:en

Dem här tre S:en står för Städa, Städa och Städa. Det är unifär vad jag gör idag. Varför måste det vara städdag när det snöar. Då vill i alla fall jag vara ute. Jag älskar snö. Men måste det städas så måste det. Som en väldigt smart vän Till mig vid namn Ottilia en gång sade "Ett påhitt av min moder"

Kvällen?

På lördag kvälllen ska man väl göra något roligt typ va med kompisar eller något. Men jag sitter hemma med mamma och pappa. Vi ska typ kolla på melodifestivalen och sen en film på tv4. Aja hoppas NI har en bättre och roligare kväll.

Fredagen i Romme

I fredags (13/2) var jag och min skola (Enskede skola) i romme. Detta var degen efter min födelsedag så jag hade hunnit få nya bindningar till snowborden. Min brosa hade även fixat min bräda så den var jätte snygg.

På fredagen gick jag upp 5.30. Jag hade lagt fram kläder och sånt dagen innan, jag hade också gjort frukokst som jag skulle äta på resan. Joga brydde mig inte heller om att sätta på något smink var alldelles för trott för det. Pappa skutsade mig till skolan där jag träffade mina kompisar Matilda, Catja och Felicia. Jag och Matilda hade egna skidor/snowbord med hos la dom i det där konsyiga utrymmet under Bussen. sedan gick vi på...

Resan var ganska mysig. Jag satt vid föntret för ibland mår jag illa. men det gjorde jag inte dennan gången. Jag satt brevid Matild. Vi kollade på film, step up 2 tror jag. Och efter frukosten som vi åt efter typ halva resan åt vi ggodis eller i alla fall jag. Haha jag är en godis gris!?!

När vi kom fram slängde vi oss ut i backen. Vi åkte och åkte. Men efter ett tag undrade vi vartr dem andra var. vi träffade Carro, Rakel och Alexandra efter ett tag. efter det träffade vi bara fler och fler som vi kännde hela tiden.

Resan hem var SEG somomnade efter Let´s  dance.

Sorry jag glölmde att ta bilder för jag hade så kul att jag glömde!!!! :(

Jag har varit i RYMDEN

Så nu har jag varit på Månen, Mars och Jupiter. Eller jag och jag, nä jag har skrivit 5 artiklar om rymd resor i skolan. Jag ska låtsas att jag har varit på alla dem här ställen na. Jätte kul! Ska nog redovisa någon dag snart.


Så här börjar den första artikeln

Resebyrån Swedwn Vorld Travel började den 17 juni sälja resor till exotiska platser. Man kunnde åka till Galapagos, Havsbotten och till Rymden.

Låter det bra?

RSS 2.0