Hemma

Imorse när jag vaknade mådde jag illa men bestämde mig för att gå till skolan i alla fall. Men jag fortsattte bara att må illa så nu är jag hemma igen

Chill och film

Nu har mamma kommit hem så vi ska slänga oss ner i soffan och bara ta det lungt. Hon köpte även med sig mitt favis godis DJUNGELVRÅL!!!!!!!!!!

Nu ska vi i alla fall börja se på Dr Dolittle 5


Skofotot

VI fick skolkatalogen för några dagr sedan. Jag står brevid matilda på bilden så här är en bild på oss och bevis på att vi faktiskt var med på skolfotot och att jag inte fick stå längst ut i kanten bland dom lälngsta!!!!!!


Det är lite litet format men dom som stog runt omkring kanske inte ville vara med på min bloggi

Skolan

Skolan idag var bra. Först på morgonen hade vi gympa och vi spelade Lacross (stavning? typ). Det är nog den ända sporten jag verkligen inte gillar. Jag är lite rädd för att slå någon i huvudet med den där raketgrejen man håller i.
 Efter gympan satt jag och Emma och snacka lite. Dom andra hade gått och hämtat sina böker i skåpen men jag hade renad mina böcker i väskan.

På SV så gjorde vi klart dekacr films teater förhöret. Haha det lätt kul.

Innan lunch har vi slöjd och jag fick tillbacka örngottet jag sydde. Fick betyget "Helheten OK", vet inte riktigt hur jag ska tolka det..?

På lunchen var det tänkt att jag och Matilda skulle möta upp Emelie och Linn men det vissade sig att båda var sjuka.:(trissssssssst

Resten av dagen var rätt mycket som förmiddan. Fast rasten mellan No och mentorstiden var kul den är rätt lång så jag, Matilda och Felicia satte oss i No korridoren  och chilla lite.


Sedan åkte jag och Matilda hem med Bussen och nu sitter jag här just precis som igår med läxor upp till kindbenen hahha.

Mer senare...

Gad natt

Natti natti, sweet dreams

Nytt i garderoben

Det här var det jag och pappa köpte igår


Ett långt svart linne och ett par grå mjukisar

Naglarna

Gjorde iordning naglarna i all hast nu på kvällen. Så här blev det...


Klar med

Idag känns det lite som om jag bara halv gjort massa saker. Jag är ju helt klar med fotosyntesen men nu känner jag att jag bara inte orkar mera. Igen ska jag lägga upp en bild på mina läxor så ni kan känna mitt lidande, moohhahah!!!!!



NU

Jag fick nog av läxorna nu så pappa och jag ska ut och shoppa lite. Hoppas att jag hittar Jeans, grå mjukisar, svart linne och något nytt nagellack i någon cool färg. Ni får se vad det blev för något när jag kommer hem igen.

Bye

God morgon

God morgon!
Har alla sovit gott? Jag har i alla fall gjort det. Så nu är det dags för frukost, som består av rvå rostade mackor med ost och Te med mycket mjölk i.

Hoppas alla har haft en eller ska ha en trevlig och mysig frukost!


Natti

God natt på dig!!!

Ses imorgon, sov gott

And sweet dreams


Plugg

Hela den här dagen har gått åt till plugg. INTE ROLIGT

Men jag har laggt in lite bilder så ni kan lida med mig, haha


En konstig närbild på min mattehäfte


Matteboken

Om det nu är mej du pratar skit om

Om det nu är mej du skriver så mycket skit om, stick långt bort här ifrån.

Jag  vet att du har skrivit taskiga saker på din blogg om mig tidigare, fast du precis som nu inte skriver mitt namn. Men jag tycker att det är dålig stil av dig att skriva om mig på det visset och sedan två dagar senare komma tillbacka och låtsas att jag är din bästa vän.

Dålig stil! Är det så här det är, håll dig borta från mig

( Vill igentligen inte sjunka till din nivå men, ibland måste man)

I torsadgas var det natur foto


NÅgra ankor eller vad domnu heter vid vattnet

 

Ett träd som nästan stod precis i vattnet


Ett fint löv


Vattnet

Matilda som fixar med kamran


Det här trädet hade en perfekt lutning som man kunde sitta på

Felicias söta kamra fodrall


En lite knäpp bild på skorna


Linn, Matlilda, Felicia och Emelie


En fin liten BLomma, någon som kan gissa vad det är för blomma?

Företsen var vi vid Söderbysjön


Good morning

Nu ska  jag snart åka till skolan. Mamma är hemma idag så hon kan sjutsa mig, jippi! Men nu har Aleks åkt iväg till Amsterdam över helgen så mamma har King här uppe hos oss.

Känner mig lite trött just nu, så detta inlägget är skrivet i all hast.

Ha en bra dag!

Stallet (ågesta)

Nu har jag varit istallet. Kom typ hem för en haöv timme sedan. Först när Matilda och hennes mamma kom och hämta mej åkte vi hem till Matildas pappa och hämtade hennes stallsaker.

Istallet började vi med att mocka lite, sen gick vi och köpte var sin smörgås. På ridlektionen red jag ett svart sto som heter Addet. I stort sett gick lektionen bra, bara lite små saker som inte gick så bra.

Nu är et dags för mig att gå och sova.

God natt!!! (:

 
Det här är Börje och jag på ridlägret i sommras. Love horses!

Ändrade planer

Nu blev det inte så att Matilda och hennes mamma kom och hämtade mig kl. 4 utan dom kommer kl.6 istället. Så jag ställde mig och lagade mat istället. Någon som vill ha falukorv och makaroner?

Dagen sä här länge

Jag vaknade lite sent imorse, så jag han inte skriva något då. Men jag skriver nu istället.

Dagen har varrit bra jag slutade tidigt i skolan idag så mmh. Dessutom fick vi reda på att vi i min klass har hålltimme imorgon på spanskan. Det vissade sig att A klassen också har det, så jag Matilda, Felle, Emelie och Linn får väl hitta på något.

Nu ska jag snart åka till ågesta stallet. Har ridlektion kl. 8 men åker med Matilda så hinner jag mysa lite med hästarna.

Ses ikväll!

Kväll

Så nu är min dag typ slut. Skolan va väl tråk som vanligt, men alla underbara människor och några inte så underbara finns ju där så det var ok ändå. 
 
Efter skolan kom mamma och hämta upp mig och vi åkte till stallet. Red en häst som heter Sara. Det gick helt ok på lektionen. Men det är lite förvirrande för vi har fått en ny ridlärare och hon säger lite andra saker än min gammla ridlärare gjorde. Men jag kommer nog in i det snart.

Nu har jag och mamma precis kollat klart på Idol. Inget speciellt där idag.

 Men vi ses imorgon Bloggen!

God morgon

God morgan! Ska snart dra iväg till skolan, ska bara bytaa från pyamas till kläder. Gör som vanligt med mjukisar, linne och kofta. Mina gammla Adidas är med också såklart.

Im back

Nu är jag och bloggen tillbacka!!!!! Fixat till den lite med hjälp från underbara Matilda!!!  Men den är långt från klar, men jag börjar blogga igen imorgon bittti.

Ses då!


RSS 2.0