Dagen

Nu är min dag snart slut så tänckte bara berätta lite om vad jag har gjort idag.

Runt så där10.20 kom Matilda och hennes mamma och hämtade upp mig. Vi skulle ju åka till stallet. Nä vi kom fram så gick vi till Fritz för det var honom matilda skulle rida. Som vanligt försökte han att ryma ur sin box. Men jag och Matilda fick tillsammans stopp på honom. Jag bestämde mig för att kolla på Matildas ridlektion. Dom hade markarbete. Efter så där halva lektionen kom Linn och Linda också.

Efter att Matildas ridlektion var slut började Linns. Hon red Alaska. Kollade lite på hennes ridlektion, men gick efter ett tag bort till Matilda i stallet. Då kommer förstår luriga Matilda på att jag ska leda knatte med henne idag så ofc gjorde jag det. Det var rätt kul. Jag ledde Master, Matilda ledde Kitty och Linn ledde Pärlan. 

Efter det hängde vi bara lite. Ryktade hästarna och så. Pappa kom och hämtade oss kl. 1600. 

Hemma var det bara att sätta igång med alla läxorna. Men nu är jag KLAR med dom.


Hoppas eran dag har varit lika mysig som min!

God morgon

God morgon alla på denna tidiga söndag morgon. Matilda och hennes mamma kommer snart och hämtar mig såska vi åka i väg till stall ågesta.

SES

Naglarna klara

Så här blev naglarna när dom blev klara!


Man ser inte jätte bra på bilden men alla naglarna förutom pekfingret är målade i en rosa ton men silver glitter i och på pekfingret har jag klistrat fast silver glitter + ett genomskinlit topplack så inte glittret fastnar överallt eller ramlar av.

Blev det fint?

Detta använder jag till mina naglar




Tack snälla mamma

Mamma kom just hem från affären och hon hade bästemt sig för att göra min tråkiga lördag lite roligare. Hon köpte


Ett rosaband jag har villja köpt ett sådant jätte länge nu så tack mamma. Sak två,tre och fyra är manikyr och pedikyr saker. Jag snor hennes hela tiden så hon tyckte väl det var lika bra. Sen är det olicka linjaler och en gradskiva som jag behöver till skolan.

SES!

Mitt valiga lördags nöje

Tänkte just på en sak, lördag är min pluggdag!!! Känns lite hemskt att bara sitta hemma på en lördag och göra läxor. Men dom måste göras och lördagar är den ända dagen jag inte gör något annant. Så lördagar får helt enkelt bli min plugg dag.

Men det är tur att jag kan ägna resten av helgen åt roligare saker. T.ex att vara i stallet.

Hoppas ni har en roligare lördag än jag

Förlåt för dålig uppdatering

 

RSS 2.0