Mäktig musik och fina hästar

Idag var jag inne i stan och kolla på högvakten. Min kusin Anna och hennes kille Tobbe är med i beridna högvaktens musikkår. Det var ass häftigt. Tog inte så många bilder , så jag har lånat bilden nedan från Franco Suede.

beridna högvakten

Man ser inte så bra men aja. Det var ändå väldigt coolt där. Hästarna är så lugna och musiken är så häftig. Men måste säga att soldaterna eller vad dom nu är, som springer omkring på marken ser kanska töntiga.

Allt om det ses

Soligt till mor



Gud vad härligt vädret har varit hela helgen. Jätte mysigt! Försdta brännan har kommit nu. Syns det?

Dessutom är det mors dag idag. Har ni pysslat om era mammor? Jag har i alla fall gjort det. Min mamma blev uppvaktad med en fin liten kopp med texten "Min mamma". I den stod en liten dikt på kanten i muggen. Så jag kom på att man kunnde hitta lite andra dikter och skriva på papper och sätta ner i muggen. ( skrev dikterna på datorn) Sedan blev det lite Choklad ner i en påse och ner i muggen. Efter det stoppade jag ner en liten kvist med blommor på. Allt gick i ett rosa tema. Kortet hade jag köpt.
Jag lägger inte upp någon bild på detta lilla underverk, haha. Men ni får använda fantasin.

Smink?

Som jag lovade för några dagar sedan ska jag skriva ett inlägg om smink.
Men först en fråga. Vad använder ni för smink, eller använder ni det överhuvudtaget?

Ska göra några interjuver inna det riktigt stora "smink" inlägget kommer. Kontakta på [email protected] om ni kan tänka er att ställa upp på en interjuv.

Tack!

Dagens tidiga timmar

Idag har vait en kanska bra tisdag i skolan. vi började ju tidig idag, men slutade lite i 1400.

Så när jag kom hem han jag typ bara innan för dörren när min brorsa Aleks kom hem och frågade om jg kunnde vakta hans hund Biggi. Jag kunde göra det. Så nu sitter jag på nedervånnigen inne på brorsans rum och tittar på en väldigt trött snarkande hund. Det är tur att Biggi är söt.

Idag hörde jag nåra av mina kompisar diskutera smink. Så jag tänkte göra ett inlägg om just smink och mina åskiter inom det området lite senare idag.


Norge, Norge, Norge

Jag har sedan jag varit liten och såg " Alla älskar Alice" första gången älskat Norskar. Sedan har jag varit lite förundrad över att när Norge skulle bli självständigt från oss, så fick norskarna den delan som var fullt med olja. Förbannat också...
Men ialla fall älskar vi våra grannar i Norge.

Men nu ska vi komma till saken. Vilka fick en lite mindre förälskelse i Alexander Rybak i lördags kväll? Ibland önskar man att man var 22 år och norska eller hur. Haha! Im in love whit a fairytale...


Ursäkter igen

Eller ursäkter, jag behöver inte be någon om ursäkt det är min blogg. Men nu lät jag elak, Moohhaahha.

Men jag har faktiskt inte orkat skriva. Men nu kommer en glad period där det är skriva som är inne. JJIIPPPPPII!!!!

Shoppa idag

Ska ut och shoppa med pappa idag. Vi eller kanske mera jag ska köpa JEANSLEGGINGS! Jag är nog den sista i hela världen som köper sådana. Men bättre sent än aldrig, eller hur? Sedan ska jag köpa en skjorta. En blå rutig som jag kan ha som tjocktröja. Sedan kanske en ny mascara, men bara om pengarna räcker. Men när jag kommer hem efter shoppingen så har mamma bakat bullar. Hon har lovat det. Gottit va?! Fast efter det är det plugg, engelska prov på Onssdag.

Berättar mer om dagen senare

Varför jag skriver blogg

Jag skriver blogg för min egen skull. För att få ner alla tankar, alla pinsamma sitvasioner på "papper" . Jag behöver allt det. Ibland orkar jag inte eller har ingen lust att skriva blogg och då uppdateras inte bloggen. Ledsen men det är smällar man får ta.

RSS 2.0