Vidare

Som jag skrev i det tidigare inlägget har Biggi åkt upp till himmlen, vi kommer alltid minnas honom

Men nu är det i alla fall klart att jag ska åka till köping i morgon. Ska bli jätte kul!

Men idag ska jag och Matilda åka och bada. vi ska till Grisslinge havsbad. Vi va där typ jätte mycket förra sommaren och vi hade skit kul, så det ska bli ännu roligare att åka dit nu.

Ses sen

Nu är den bästa lilla ängeln i himmlen

Lilla, eller ja kanske stora lilla Biggi har nu fått lämna jorden och satt sig på ett moln.
Biggi var min brorsas hund, men dom bådda bode hemma så han var väl lite som allas hund också. Grisen som vi kallade honom blev lite mer än 7 månader.

Vi har lagt många tårar på honom, för det är han värd. Vi glömmer dig aldrig finaste Biggi



Biggi den första veckan han kom. Ca 1 månad



Biggin 5 eller 6 månader gammal

Rest in peace älskade Biggin

Nu...

Vill inte skriva mera just nu. Hänt saker. Ska bli skönt att åka ut på Muskö och träffa alla härliga människor och bli lite glad. 

Ses när jag är lite mera glad

Nyss hemkommen

Som jag kanske har berättat tidigare så jobbar min pappa i Örebro. Så jag och min brorsa Anton var där och "hälsade på eller vad man ska säga.

Vi hade jätte kul. Berättar mer imorgon och lägger upp bilder då!

Sov gott!!!

Snart dax

Snart dax att åka iväg. Men innnan det ska jag hoppa in i duchen och äta middag. men sedan ska vi åka iväg.


Min resväska och en lite streessad Ellen.

Äntligen så lyckades jag

Jag gjorde det. Jag har bäddat min säng ordenligt!!!!
Jag brukar annars bara slänga på överkastet men nu har jag verkligen gjort det ordentligt.
Hurra för mig hahah!


Fint va!?


En del av mitt rum, mycket hästar så klart!

Regn är trist

Vilka mer än jag hatar regn idag. Ibland kan ju regn vara jätte mysigt men inte i flera dagar i rad. Nä nu vill jag ha sol. Hoppas det finns sol i Örebro som jag ska åka till ikväll. Min pappa jobbar där så jag och min brorsa Anton ska ditt och vara där i någon dag. Men jag lovar att blogga i alla fall.



Utsikten från mitt fönster. Ser ut som om jag bor mitt ute i skogen, men så är det inte. Jag bor bara mitt emot en stor park. Men visst ser vädret regnigt och trist ut.?

Strömavbrott

Vilka hade störavbrott för ett litet tag sedan? Jag hade. Det stod på fortum att hela söderort hade det. Trist men ändå mysigt. Hoppas ingen av er led mycket av det.

Hoppas det!!!

Tiden går

Är det här sommar? Jo, kanske. Svensk sommar. Hoppas midsommar blir soligt.

Upptäckte att mitt buss kort gick ut igår


Ja,...

Sorry för dålig uppdatering. Det märks att dom dagar jag inte skriver något sjunker antalet läsare. Synd men rättvisst.

Han vann!

Den bästa kille vann! Charlie Caper vinner Talang 2009! Jipppi!!!!!

Han hejade vi på, eller hur!?



Bäste Talangen vann!!!

Vem?

Vem vinner talang!? Jo vinnaren är...

Biggi och nu Bino

Brorsan kom och fråga om jag ville häbga med honom och hans hund ut på en promenad ner till hoppbacken och till hundgården där. Självklsrt ville jag det. Mycket kläder på för det är ju skit kallt ock regnar dessutom.

I hundgården  finns redan en hund som hete Puma jätte gullig hund. Biggi och Puma har träffats förut och samma sak med ägaren. Jätte trevliga båda två. Trots all lera blev ingen av hundarna så jätte smutsiga men desto mer skitig blev jag, haha. Vi tog tunnelbanan hem. 

Nu ska jag ta och göra rent mitt marsvin Binos bur. 

Ses!



Bino finon! Visst är han sötast!!!!!!! 

God morgon

Nu har jag vaknat, fortfarande lite trött men tänkte i alla fall bertättanlite om gårdagen.

Vi åkte till Norrköping för min ... Sahra skulle ta studenten. Vi var övreraskande nog i tid. (Vi som alltod lyckas va sena) Vi trängde ihop oss på skolgården och träffade det andre som var där. Brorsans hund Biggis la sig mitt bland alla människorna på marken och sov. Så kom alla studenterna ut och Sahra höll ett tal. Hon hade skrivit en jätte bra och roligt dikt. Sedan han vi träffa henne en snabbis innan hon skulle iväg på flaket. 

Student skivan senare var rolig. Kul att träffa alla människor man inte träffat på så länge.

Vi åkte hem runt 2100. Men under resan började jag må illa så vi stanna vid en mack och mamma köpte dricka och godis att tugga på. Det och en massa sång dämpade illa måendet. 

Hoppas eran Torsdag var rolig! 

Det läskiga som alla pratar om

Alla vet nog vad som har hänt, mordet i hopparebacken. En 15 årig flicka vid namn Theres Rojo dog.

Man kan inte låta bli att undra vad alla poliser och nattvandrare var. Det är ju alltid fest vid hopparebacken. Dom borde ha varit där. Kan inte låta bli att lägga lite ansvar på dom. Lite av ansvaret ligger nog hos svartsjuka i triangeldraman. Men det mesta ansvaret ligger hos spriten!

Nu, om någon gång är det dags att göra en förändring. Glöm för gudst skull inte det här nu. SE vad sprit kan göra med folk.

Till sist vill jag skicka en tanke till dom båda 16 åringarna som tror ligga bakom det hela. Det kna inte vara  lätt för dom heller. Tänk på vad ni säger om dessa två, tänk på dom som mese leva med detta som hände på fyllan.

Hoppas på en förändring


Norrköping idag

Om 2 timmar åker jag, Mamma, Bror Aleks, Hunden Biggi och min Syster Karolina till Norrköping för min... Jag tror att hon är en kusin men hon heter Sahra i alla fall. Hon tar studenten så vi ska dit. Vädret är lite kallt men inget regn. 
 
Hoppas ni får en bra Torsdag!

Någon...?

Jag och Matilda kommer bli The Bitches in 7B nästa år. Vet inte om jag någonsin kommer kunna bli en riktig Bitch, haha.
Någon annan som ska gå i 7b I Enskede skolan nästa termin?

Blir så trött på falska personer

Man tror man är kompisar, men så upptäcker man att personen bara vill ha en med för att min kompis vill vara med mig och hon vill vara med min kompis.  Saker som att klippa ut mig ur bilder eller bara råka glömma bort mig. Skit snack! Du vet vem du är och jag snackar med dig. Din lilla...

Och till er andra se upp med falska kompisar!!!


Onsdagen

Regnit och jag är bara trött. Låg typ i soffan hela dagen. Men det hela blev ju roligare när Matilda kom och vi kollade på Twilligt och St Tririans. (Bara ett tips, se dom) Mamma slutade jobba tidigt idag så hon köpte med sig chips och vindruvor hem till oss. Mysigt. Men under typ halva Twilligt satt mamma och min Brorsa och diskuterade Mordet på 16  åriga Theres Rojo. Det var lite jobbigt att höra samtidigt som man kollade på världens romans. Men inget kan förstöra den filmen i alla fall.

Sedan åkte mamma och brorsan och handlade och då passade jag och Matilda på att dansa lite galet i vardagsrummet till mammas svenska klassiker cd. Väldigt knäppt och roligt. Haha!

Hoppas eran reginga dag har varit bra!

Skolavslutning+kakkalas

AA, juste det igår slutade jag skolan. Shit skönt faktiskt!
Mamma tog några bilder men jag vet inte vad dom är så ingen får veta hur jag såga ut. Haha feel it!

Efter avslutningen och lite tårar till alla som jag inte kommer gå i samma klass med nästa år, så gick typ alla i klassen hem till Rakel för ett sista göra nått med klassen grej. Alla hade kakor eller mat med sig och Emelies 5 Storaflaskor läsk och Evelinas Pasta blev hitar.

Hoppas alla får ett lovely lov!

Snart klar

Känns jätte konstigt. Jag gör allt som jag brukar göra på morgonen men det känns anurlunda. Det är nog för att det är sista gången på lälnge. JIppi om ca 3 timmar har jag sommarlov!!!

Ska ha min vita kjol och en "aprikos" tunika. Men måste nog leta fram en tjocktröja jag kan ha.

Ses sen ska ta några bilder till er!

Helt nyfixad

Nu har jag gjort iordning allt som gåt att göra inför imorgon. För, juste då slutar jag skolan!!!!
Jag har badat och tvättat håret. Mamma har flätat håret så att jag har stora lockar i morgon. Jag har målat naglarna i ett svart vit tema. Tagit fram kläderna och strykit dom. Så ***** sköt att sluta skolan.



Fingernaglarna är målade i en vit pärlskimrade färg




Tårna är målade i en svart matt färg

Röd i ansiktet och Torpar tröjan

Nu har jag solat klart för idag. Det är så irriterande att jag ska bli röd så lätt. Är helt jätte röd i ansiktet, men det lägger sej till imorgon (thank god). Så nu har jag dragit på mig min gammla torpare tröja och ska chilla lite. Det blir najs. Ha ser ni jag fick in två konstiga ord där. haha ta det inte på fel sätt.

Hoppas ni också har solat eller gjort nångot annat mysigt idag!



Jag i min Torpare tröja!


Frida och ett glas saft

Nu har jag blandat till ett glas saft och ska ta en filt och sätta mig på balkongen och titta igenom en gammel Frida tidning. Ska bli mysigt.



För en gångs skull läser jag Frida. Helt OTROLIGT!!!!!

Trist asså

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Men det gör inte så mycket för jag känner inte för att gå ut i alla fall. Har inte ens bäddat sängen än. Bäst att göra det.

Efter det tror jag att jag sätter mig ute på balkongen med en Frida tidning och fortsätter på mitt Girly tema som jag började med igår.

Ses!

P.s , Sverige förlorade igår mot Danmark. Första gången på Svenska borgen RÅSUNDA!!!!

Träning och belönings badet

Så, nu har jag kommit hem från min cykeltur. Var borta typ 2 timmar. Älskar att cykla!!!

Men nu ska jag tappa upp ett bad åt mig and make my self pretty. Ska för en gångs skull göra som blondinbella gjorde för någon vecka sedan. Nämligen skriva om vilka saker jag använder. 

 

Från höger: En renande mousse som är jätte bra på att ta bort gammla smink rester, FRån ACO.
Septona bomuls rondeller, Kan användas till nästan allt.
Herbal Essences Shampo och Balsam för normalt hår, Kamomill.
Renande flyttande grej som renar och drar samman porerna, Från ACO.
Doves silk glow Shower.

Detta intreeserar knappas någon men som jag sa i ett tidigare inlägg, ett tidsfördriv.

Tidsfördrivning

Ja, idag kommer antagligen ingenting att hända. Jag kan ju inte sitta framför datorn hela dagen. Så jag tror att jag ska dra ut och cykla en runda. Jag gillar att cykla. Det är  bra motion och roligt samtidigt. Det är härligt att susa fram på cykeln. Lite som att rida, haha. Nä rida är svårare. Men om jag cyklar tror jag att det får bli en bit. Mellan typ Från mig i stureby till Örby till Enskede IP och hem igen. 

Ses snart! 

Linnea svarar på smink

Som lovat kommer smink intrejuvn nu. Svaren står Linnea för. Läs hennes underbara blogg , Kladdmajan.blogg.se


Vad för sorts smink använder du?



- Jag andvänder inte smink, faktiskt.  Men skulle jag göra det någon gång (vilket inte händer just nu) så är det mascara.


I vilket syfte gör du det/ inte gör det?



- Det kan låta töntigt att säga "hellre naturligt än inte" men så är min åsikt. Jag vill inte gömma mig bakom någonting, det är inte jag. Jag tycker att det är mognare att stå emot i detta fall smink. Men även alkohol och cigaretter. Självklart förstår jag dem som smiknar sig. Det är klart att det är snyggt på många. Men 5 lager fondation och klumpar i mascaran är det snyggt? Nej, det tycker verkligen inte jag. Men eftersom detta handlar om vad jag tycker så andvänder jag inte smink helt enkelt för jag tycker att det är fult.



Varför tror du att andra personer använder smink/inte använder smink?


- Att andra andvänder smink vet ag inte. Men säkert för att de tycker att det är fint. Eller öljer grupptryck...


Tidningar som te.x Julia eller Cosmopolitan handlar mycket om smink och utseendet över huvud taget. Vad tycker du är det bra eller dåligt och varför tycker du som du gör?


Det är ju en svår fråga... Men jag tycker att smikdelen är väldigt tråkig medans kläder och sådant är väldigt kul. Så jag är lite splittrad. Men det har ju föstårs sina för-och nackdelar, som det flesta skaerna i smmhället. Men jag har väl inte mycket mer att säga.


RSS 2.0